Goochelaar boeken in Eemshaven? Neem nu vrijblijvend contact op via 06-50574439

Wat anderen zeggen over John de Goochelaar

Zeer geslaagd!

Goedemiddag John,

Langs deze weg wilde ik je nog even laten weten dat 11 december mede dankzij jouw aanwezigheid een zeer geslaagde avond was!
Erg bedankt voor je positieve invulling van het stuk “MAGIC” op deze avond. Paste erg goed in het thema “Together we create MAGIC”.

- Saskia van den Heuvel
Geweldige & verrassend

Beste John,
Op het personeelsfeest van Meneba heb je ons laten lachen en nog veel meer achter elkaar lopen verbazen. Geweldige, verrassende dingen liet je zien van gedachtenlezen tot goochelen, en ook nog super aan elkaar gekletst.

- Andre
Echt een aanrader!

We wilden toch nogmaals laten weten dat zondag geweldig was. We hadden eerst leuke voorpret, toen het feest met alles er op en er aan geweldig en de napret. Krijgen leuke reacties, van de mensen. Hoe doet hij dat is een veel terugkerende vraag. Alsof wij dat weten !!!!!! Ze hebben genoten en wij ook. Nogmaals dank je wel. Hartelijke groet.

- Willem en Joke
Geweldige show

We vonden je optreden op ons familiefeest echt heel goed. Niet alleen je trucs zijn onnavolgbaar, je voelt ook heel goed het publiek aan. Je bespeelt het publiek en weet precies wie je welke aandacht moet geven.

Hopelijk zien we je nog eens!

- Stefan en Jelmer

Meer informatie over een Goochelshow in Eemshaven?